Ce se întâmplă cu Dying Light 2? Când vom afla detalii noi despre joc

Autor: Cosmin Aionita | 15.03.2021
Ce se întâmplă cu Dying Light 2? Când vom afla detalii noi despre joc

După mai multe amânări, precum și zvonuri ce indică un proces de dezvoltare anevoios, cu multe probleme interne, studioul Techland este pe cale risipească misterul din jurul jocului Dying Light 2. Astfel, conform promisiunilor producătorilor, pe 17 martie 2021, vom primi un mult-așteptat update referitor la stadiul în care se află dezvoltarea lui Dying Light 2, acesta urmând să fie publicat, în premieră, pe canalul de Discord oficial al seriei Dying Light.

Anunțat inițial în cadrul conferinței de presă Xbox de la E3 2018, Dying Light 2 a întârziat nepermis de mult, fiind amânat de câteva ori. Pe lângă zvonurile despre problemele interne din cadrul studioului Techland, Chris Avellone (Divinity: Original Sin 2, Fallout: New Vegas, Fallout 2, Planescape: Torment, Star Wars: Knights of The Old Republic 2), recrutat inițial pentru a scrie povestea și implicațiile narative din anumite quest-uri ale jocului, a fost concediat în urma unor acuzații de hărțuire sexuală.

15 ani mai târziu după primul Dying Light

Acțiunea din Dying Light 2 ar trebui să aibă loc în orașul post-apocaliptic The City, cu 15 ani mai târziu față de evenimentele din primul titlu al seriei. Jucătorii ar urma să intre în pielea lui Aiden Caldwell, unul dintre supraviețuitorii infectați, ale cărui abilități de parkour și luptă îl vor ajuta pe parcursul poveștii. Narațiunea va fi afectată de hotărârile pe care eroul le va lua pe parcursul jocului.

Cel de-al doilea joc al seriei Dying Light este construit folosind C-Engine, o nouă generație a tehnologiei grafice dezvoltate de Techland, gândită special pentru a acomoda gameplay-ul open world action/adventure și action-RPG al jocului. De coloana sonoră a jocului se va ocupa Olivier Deriviere (A Plague Tale: Innocence, Vampyr, Remember Me, Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry).

Dying Light 2 a fost anunțat inițial pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, jocul neavând, nici în acest moment, o perioadă de lansare stabilită.

Sursa: Dying Light Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News