Ce conținut suplimentar va primi Assassin’s Creed Valhalla: expansion-uri, Season Pass și sezoane gratuite

Autor: Cosmin Aionita | 21.10.2020
Ce conținut suplimentar va primi Assassin’s Creed Valhalla: expansion-uri, Season Pass și sezoane gratuite

Ubisoft a dezvăluit planul companiei în ceea ce privește ce conținut suplimentar va primi Assassin’s Creed Valhalla după lansarea jocului. În această oferta va fi inclus un Season Pass, ce va oferi acces la două expansion-uri majore, dar și la un quest exclusiv.

De asemenea, jucătorii de Assassin’s Creed Valhalla, vor avea acces la conținut suplimentar gratuit, ce urmează să fie livrat sub forma sezoanelor trimestriale: event-uri in-game, noi clădiri pentru așezarea lui Eivor și moduri de joc adiționale. De asemenea, Assassin’s Creed Valhalla va beneficia, la rândul său, de o ediție educaționala Discovery Tour (cum s-a întâmplat și în cazurile Assassin’s Creed Origins și Assassin’s Creed Odyssey), ce va fi disponibilă în 2021.

Season Pass cu expansion-uri…

Season Pass-ul pentru Assassin’s Creed Valhalla va fi inclus în edițiile Gold, Ultimate și Collector ale jocului sau va putea fi achiziționat separat, la un preț echivalent cu 39,99€. Season Pass-ul va oferi următorul conținut suplimentar:

  • Quest-ul The Legend of Beowulf: în acest quest exclusiv, jucătorii vor descoperi adevărul din spatele legendei lui Beowulf. Quest-ul va fi disponibil pentru posesorii de Season Pass chiar din ziua lansării lui Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla conținut suplimentar

  • Expansion 1 – Wrath of the Druids: O nouă aventură care va purta pașii jucătorilor în Irlanda, în încercarea de a dezlega misterele din spatele unui cult de druizi. Nu vor lipsi influențele din miturile și folclorul galez, dar nici decorurile specifice, precum pădurile bântuite sau teritoriile conduse de regii gali. Lansarea acestui expansion este programată pentru primăvara anului 2021.

Assassin’s Creed Valhalla conținut suplimentar

  • Expansion 2 – The Siege of Paris: În aceasta a doua aventură pentru Assassin’s Creed Valhalla, jucătorii vor avea ocazia să trăiască una dintre cele mai importante bătălii din istoria vikingilor: asaltul asupra orașului Paris. Pe lângă descoperirea de secrete, alegerea unei strategii de infiltrare în oraș și legarea unor alianțe vitale pentru supraviețuirea clanului, jucătorii vor avea ocazia să cunoască și figuri istorice marcante ale acelor vremuri. Lansarea acestui expansion este programată pentru vara anului 2021.

Assassin’s Creed Valhalla conținut suplimentar

…și conținut gratuit

Conținutul suplimentar gratuit pentru Assassin’s Creed Valhalla va fi disponibil sub formă de sezoane, urmând să includă noi quest-uri, event-uri in-game etc. Disponibile după lansarea jocului, fiecare dintre aceste sezoane va avea o durată de trei luni și va oferi conținut conceput pentru toate tipurile de jucători, fie începători sau avansați.

Primul sezon de conținut suplimentar gratuit pentru Assassin’s Creed Valhalla va debuta în luna decembrie 2020 și va oferi următoarele:

  • O nouă arie pentru așezarea lui Eivor, permițând astfel jucătorilor să-și extindă localitatea deja creată.
  • Un festival tradițional al vikingilor – Yule Festival – ce va fi organizat în așezarea lui Eivor.
  • Un nou mod de joc: River Raids. Construit pe baza mecanicilor de asediu din Valhalla, noul mod de joc va oferi raid-uri dinamice, o veritabilă provocare pentru orice tip de jucător grație rejucabilității sporite.
  • Adăugarea rank-urilor pentru Jomsviking: în Assassin’s Creed Valhalla, jucătorii își vor putea recruta propriul locotent, alături de prieteni pentru a forma o forță de temut. În primul sezon, acest locotent va putea câștiga experiență și urca în nivel: cu cât mai ridicat va fi rank-ul acestuia, cu atât mai mulți prieteni vor putea fi recrutați în propria grupare.
  • La fel ca în fiecare sezon ce va urma, vor fi adăugate noi skill-uri și abilități pentru eroul principal, arme și echipamente suplimentare, elemente cosmetice pentru localitatea din joc, ambarcațiunea de vikingi, cal și corb.

Cel de-al doilea sezon de conținut pentru Assassin’s Creed Valhalla va începe în luna martie 2021 și va adăuga încă un nou mod de joc, un update pentru Jomsviking, festivaluri noi în așezarea lui Eivor, echipamente, elemente cosmetice și multe altele. Informațiile despre sezoanele 3 și 4 vor fi comunicate vor fi comunicate la o dată ulterioră.

Assassin’s Creed Valhalla va fi lansat pe 10 noiembrie 2020 în versiuni pentru consolele Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 4, precum și pentru PC (prin Uplay și Epic Games Store). Ediția pentru PlayStation 5 a jocului va fi disponibilă două zile mai târziu, pe 12 noiembrie.

Assassin’s Creed Valhalla conținut suplimentar

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News