Crystal Dynamics va colabora cu Amazon Games pentru următorul joc al seriei Tomb Raider

Autor: Cosmin Aionita | 19.12.2022
Crystal Dynamics va colabora cu Amazon Games pentru următorul joc al seriei Tomb Raider
Foto: Amazon Games

Studioul Crystal Dynamics a anunțat un parteneriat cu Amazon Games pentru dezvoltarea și publicarea următorului joc din seria Tomb Raider. Amazon Games va juca rolul de publisher la nivel global pentru acest nou titlu, ce urmează să fie disponibil pentru „multiple platforme”.

Noul joc Tomb Raider, ce nu poarta încă o denumire oficială, va fi o aventură single player cu o puternică componentă narativă, care va continua povestea eroinei Lara Croft în cadrul acestei serii. Conform promisiunilor, va include toate elementele care au transformat Tomb Raider într-una dintre cele mai apreciate serii din industria jocurilor video, precum explorarea, mediile de joc creative, puzzle-urile caracteristice și o varietate de inamici pe care îi va înfrunta neînfricata Lara.

Următorul joc al seriei Tomb Raider va fi bazat pe motorul grafic Unreal Engine 5, Crystal Dynamics numindu-l „cel mai mare și extins titlu Tomb Raider de până acum”.

De-a lungul anilor, de la prima apariție din 1996 și până acum, seria Tomb Raider a inclus mai mult de 20 de jocuri, vândute în peste 95 de milioane de exemplare.

Sursa: Amazon Games, Tomb Raider Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News