Dying Light 2 va fi lansat în cursul anului 2021

Autor: Cosmin Aionita | 18.03.2021
Dying Light 2 va fi lansat în cursul anului 2021

După cum promisese cu câteva zile în urmă, studioul Techland a revenit cu un mult așteptat update referitor la procesul de producție a jocului Dying Light 2. Astfel, după cum puteți vedea și în clipul de mai jos, producătorii cer încă un pic de răbdare, fiind conștienți de nerăbdarea fanilor de a juca această continuare. Mai mult, începând cu minutul 2 și 8 secunde, în clipul următor, sunt prezentate și câteva secvențe noi de gameplay din Dying Light 2, precum și confirmarea că jocul va fi lansat în cursul anului 2021.

Probleme interne și acuzații de hărțuire sexuală

Anunțat inițial în cadrul conferinței de presă Xbox de la E3 2018, Dying Light 2 a fost amânat de mai multe ori. Pe lângă zvonurile privind problemele interne din cadrul studioului Techland, Chris Avellone (Divinity: Original Sin 2, Fallout: New Vegas, Fallout 2, Planescape: Torment, Star Wars: Knights of The Old Republic 2), recrutat inițial pentru a scrie povestea și implicațiile narative din anumite quest-uri ale jocului, a fost concediat în urma unor acuzații de hărțuire sexuală.

Acțiunea din Dying Light 2 ar trebui să aibă loc în orașul post-apocaliptic The City, cu 15 ani mai târziu față de evenimentele din primul titlu al seriei. Jucătorii ar urma să intre în pielea lui Aiden Caldwell, unul dintre supraviețuitorii infectați, ale cărui abilități de parkour și luptă îl vor ajuta pe parcursul poveștii. Narațiunea va fi afectată de hotărârile pe care eroul le va lua pe parcursul jocului.

Cel de-al doilea joc al seriei Dying Light este construit folosind C-Engine, o nouă generație a tehnologiei grafice dezvoltate de Techland, gândită special pentru a acomoda gameplay-ul open world action/adventure și action-RPG al jocului. De coloana sonoră a jocului se va ocupa Olivier Deriviere (A Plague Tale: Innocence, Vampyr, Remember Me, Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry).

Dying Light 2 a fost anunțat inițial pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, jocul urmând să fie lansat în cursul anului 2021.

Sursa: Dying Light YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News