Electronic Arts a format un nou studio care va lucra la jocul Black Panther

Autor: Cosmin Aionita | 11.07.2023
Electronic Arts a format un nou studio care va lucra la jocul Black Panther
Foto: Electronic Arts

Cu ocazia celei de-a 57-a aniversări a benzilor desenate Black Panther, sărbătorită în cursul lunii iulie a acestui an, Electronic Arts a anunțat formarea unui nou studio intern: Cliffhanger Games, cu sediul în Seattle. Echipa de la Cliffhanger Games lucrează la un joc original Black Panther, o aventură third-person single player realizată în colaborare cu Marvel Games.

Studioul Cliffhanger Games este condus de Kevin Stephens (ex-Monolith Productions) și format din veterani care au lucrat la titluri precum Middle-earth: Shadow of Mordor, Halo Infinite, God of War, Call of Duty și altele.

Producătorii dau asigurări că vom avea parte de o experiență autentică, iar aspecte precum lumea din Wakanda, tehnologia sa, eroii, alături de povestea originală vor oferi autenticitatea pe care o caută fanii universului Marvel.

Noul joc Black Panther se află încă în fazele incipiente ale dezvoltării, cei de la Cliffhanger Games desfășurând încă procesul de recrutare de personal pentru a lucra la acest joc.

Electronic Arts și Marvel Games colaborează pentru realizarea a nu mai puțin de trei jocuri noi: pe lângă acest titlu Black Panther, a fost confirmat și viitorul Iron Man de la Motive Studios.

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News