Forspoken a fost amânat. Când a fost reprogramat jocul celor de la Square Enix

Autor: Cosmin Aionita | 08.03.2022
Forspoken a fost amânat. Când a fost reprogramat jocul celor de la Square Enix
Foto: Square Enix

Square Enix și echipa de producție Luminous Productions au anunțat, prin intermediul canalelor de social media oficiale, că jocul Forspoken a fost amânat. Cu lansarea programată inițial pentru ultima parte a lunii mai, Forspoken a fost amânat până în toamna acestui an, jocul fiind așteptat acum pe 11 octombrie 2022.

Conform declarației oficiale, producătorii își propun ca Forspoken să fie un titlu de care gamerii să se poată bucura ani întregi după lansare, fiind luată decizia de a oferi jocului câteva luni suplimentare de dezvoltare. Acest interval va fi utilizat pentru a finisa experiența de joc așa cum se cuvine.

De la Charlie’s Angels la Forspoken

Forspoken o va avea în prim plan pe Frey Holland, o tânără ce își descoperă abilitățile magice și învață să le utilizeze pentru a supraviețui în tărâmul Athia, pe cât de fascinant, pe atât de periculos. Rolul protagonistei este interpretat de Ella Balinska, actriță cunoscută mai ales pentru apariția din varianta 2019 a filmului Charlie’s Angels.

Pe parcursul jocului, Frey va explora o lume necunoscută, plină de pericole, pentru a descoperi misterul adăpostit de tărâmul Athia. Conform declarațiilor venite din partea producătorilor, Forspoken este un joc gândit din start pentru noua generație de console PlayStation 5, fiind conceput pentru a evidenția atât creativitatea echipei realizatoare, cât și tehnologiile moderne.

După amânare, lansarea lui Forspoken este programată pentru 11 octombrie 2022, jocul fiind așteptat în versiuni pentru PlayStation 5 și PC.

Sursa: Forspoken Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News