Forspoken a fost lansat pentru PS5 și PC. Cum poți juca demo-ul gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 26.01.2023
Forspoken a fost lansat pentru PS5 și PC. Cum poți juca demo-ul gratuit
Foto: Square Enix

Square Enix a anunțat lansarea jocului Forspoken, acum disponibil pentru consolele PlayStation 5, precum și pentru PC, prin intermediul Steam, Epic Games Store și Microsoft Store. Apariția pe piață a jocului Forspoken a fost marcată și de lansarea unei versiuni demo gratuite.

Forspoken o are în prim plan pe Frey Holland, o tânără ce își descoperă abilitățile magice și învață să le utilizeze pentru a supraviețui în tărâmul Athia, pe cât de fascinant, pe atât de periculos. Rolul protagonistei este interpretat de Ella Balinska, actriță cunoscută mai ales pentru apariția din varianta 2019 a filmului Charlie’s Angels.

Mai mult, Forspoken beneficiază acum de un demo gratuit atât pentru PlayStation 5, prin intermediul PlayStation Store, cât și pentru PC, pe Steam, Epic Games Store și Microsoft Store. În acest demo, puteți înfrunta o varietate de inamici și vă puteți testa abilitățile de luptă și parkour din joc.

Nu în ultimul rând, Forspoken va beneficia și de un pachet DLC, numit In Tanta We Trust, ce urmează să fie lansat mai târziu în cursul acestui an. Jucătorii care au ales să plaseze o precomandă pentru varianta Forspoken Digital Deluxe Edition vor avea acces prioritar la acest DLC, care va preceda povestea din joc.

Forspoken este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 5 și PC (Steam, Epic Games Store și Microsoft Store). Cerințele de sistem pentru ediția de PC a jocului pot fi consultate aici.

Store: Square Enix

Urmărește Go4Games.ro pe Google News