PlayStation anunță ediția Ghost of Tsushima Director’s Cut pentru PS5 și PS4

Autor: Cosmin Aionita | 02.07.2021
PlayStation anunță ediția Ghost of Tsushima Director’s Cut pentru PS5 și PS4
Foto: Sony Interactive Entertainment

Noua ediție Ghost of Tsushima Director’s Cut va fi disponibilă pentru consolele PlayStation 5 și PlayStation 4 din 20 august 2021 și le va aduce gamerilor noi elemente din povestea captivantă a samuraiului Jin Sakai, alături de întregul conținut disponibil până în prezent.

Mai exact, noua ediție include jocul complet Ghost of Tsushima, noul expansion pack Iki Island, modul co-op online Legends, un mini art book digital realizat în colaborare cu Dark Horse, comentariile regizorului despre lumea Ghost of Tsushima, dar și item-uri digitale: un punct Technique pe care îl veți putea atribui unei abilități, Charm of Hachiman’s Favour, dar și setul de skin-uri Hero of Tsushima (Golden Mask, Sword Kit, Horse, Saddle).

Noul expansion Iki Island va cuprinde o nouă poveste, tipuri de inamici noi, mini-games și alte activități suplimentare.

Optimizări pentru PS5

Utilizatorii care vor experimenta Director’s Cut pe PS5 se vor putea bucura și de funcționalitățile oferite de consola de ultimă generație, precum feedback-ul haptic al controlerului DualSense, lip sync în limba japoneză, dar și de încărcare aproape instantanee, opțiuni de rezoluție 4K dinamică, 60 de cadre pe secundă, sunet 3D și multe altele.

În plus, toți fanii Ghost of Tsushima vor beneficia de update-uri importante odată cu lansarea acestui Director’s Cut, inclusiv noi funcționalități dedicate Photo Mode și îmbunătățiri la nivel de accesibilitate.

Ghost of Tsushima Director’s Cut
Foto: Sony Interactive Entertainment

Upgrade contra cost

Pentru cei care dețin deja Ghost of Tsushima pe PS4, upgrade-ul la ediția Director’s Cut pentru PS4 va fi disponibil la un preț echivalent cu 19,99€. În schimb, dacă doriți să upgradați jocul de PS4 la versiunea Director’s Cut de PS5, vă va costa echivalentul a 29,99€.

Nu în ultimul rând, dacă cumpărați Ghost of Tsushima Director’s Cut pentru PS4 și veți dori să faceți upgrade-ul către ediția next-gen de PS5, o veți putea face în schimbul a 9,99€.

Ghost of Tsushima Direct’s Cut va disponibil, din 20 august 2021, pentru PlayStation 5 și PlayStation 4.

Ghost of Tsushima Director’s Cut
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation România, PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News