După ani de așteptări, Ghost of Tsushima Director’s Cut sosește pe PC. Când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 06.03.2024
După ani de așteptări, Ghost of Tsushima Director’s Cut sosește pe PC. Când va fi lansat
Foto: Sony Interactive Entertainment

După câțiva ani de așteptări și numeroase zvonuri în acest sens, Sony Interactive Entertainment a dezvăluit că jocul Ghost of Tsushima Director’s Cut, disponibil până acum pe PS5 și PS4, va fi lansat și pentru PC. De procesul de portare se ocupă studioul Nixxes Software, cu suport din partea celor de la Sucker Punch, echipa răspunzătoare pentru edițiile de console ale jocului.

După cum era de așteptat, versiunea de PC a lui Ghost of Tusushima Director’s Cut va oferi suport pentru framerate deblocat, o varietate de opțiuni și preset-uri grafice, precum și posibilitatea de a personaliza schema de control pentru mouse și tastatură.

Nu va lipsi nici posibilitatea de afișare pe configurații multi-monitor, precum și pe monitoare ultrawide, cu aspect ratio de 21:9, 32:9 sau chiar 48:9. Pentru a spori performanța, Ghost of Tsushima pe PC va oferi suport pentru toate tehnologiile moderne de reconstrucție, precum NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3, ambele cu Frame Generation, precum și pentru Intel XeSS. Alternativ, gamerii cu configurații PC puternice vor putea opta pentru NVIDIA DLAA sau FSR 3 Native AA pentru a îmbunătăți calitatea de redare.

Bineînțeles, nu va lipsi suportul extins pentru controllere: veți putea folosi Steam Input pentru a reconfigura schema de control. De asemenea, posesorii de controllere DualSense se vor putea bucura de feedback haptic și suport pentru triggerele rezistive, întocmai ca pe PS5.

Pe lângă jocul de bază Ghost of Tsushima, ediția Director’s Cut include expansion-ul Iki Island, modul multiplayer Legends, precum și modul de afișare Kurosawa Mode, inspirat de filmele lui Akira Kurosawa, acțiunea fiind redată alb-negru, cu „puricii” tipici pentru filmele vechi, voci în limba japoneză și subtitrări în engleză.

Ghost of Tsushima Director’s Cut va fi lansat pe PC pe 16 mai 2024, prin Steam și Epic Games Store. Precomenzile sunt deja disponibile, la un preț echivalent cu 59,99€. Cei care plasează o precomandă vor primi următoarele item-uri in-game drept bonus: New Game+ Horse, Traveler’s Attire și Broken Armor dyes de la magazinului lui Baku.

Ghost of Tsushima PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News