Ghost of Tsushima va fi transformat într-un film. Vânzări impresionante pentru joc

Autor: Cosmin Aionita | 30.03.2021
Ghost of Tsushima va fi transformat într-un film. Vânzări impresionante pentru joc

Nate Fox de la studioul Sucker Punch Productions, regizorul responsabil pentru jocul Ghost of Tsushima, a venit cu o veste mare: un film bazat pe aventurile lui Jin Sakai se află în dezvoltare.

Astfel, PlayStation Studios, împreună cu noua divizie PlayStation Productions, vor colabora cu Sony Pictures pentru realizarea acestui film Ghost of Tsushima, de regia acestuia urmând să se ocupe Chad Stahelski, responsabil și pentru întreaga serie cinematografică John Wick.

De asemenea, Nate Fox a fost încântat să anunțe că jocul Ghost of Tsushima, lansat în vara anului trecut, a depășit deja 6,5 milioane de exemplare vândute la nivel global. Mai mult, peste jumătate dintre cei care au cumpărat jocul au dus povestea lui Jin Sakai la bun sfârșit, un procentaj impresionant având în vedere că nu mulți reușesc să termine titlurile open world.

Nu în ultimul rând, regizorul jocului a primit o distincție specială din partea autorităților japoneze: Nate Fox a fost numit ambasador al versiunii reale a insulei Tsushima. Astfel, Fox, alături de întreaga echipă de la Sucker Punch au ținut să mulțumească întregii comunități pentru susținerea arătată jocului Ghost of Tsushima.

Lansat pentru PS4, optimizat pentru PS5

Ghost of Tsushima este un titlu open world a cărui acțiune se desfășoară în Japonia feudală a anului 1274, atunci când armata mongolă a atacat insula Tsushima. Jucătorii intră în pielea lui Jin Sakai, un samurai ce luptă împotriva invadatorilor mongoli în încercarea de a-și salva casa și familia, fiind dispus să facă orice sacrificiu în acest sens.

În toamna anului trecut, a fost lansată și Ghost of Tsushima: Legends, componenta multiplayer online co-op, oferită în mod gratuit către toți posesorii ediției inițiale a jocului.

Ghost of Tsushima este disponibil în exclusivitate pentru PlayStation 4. Jocul poate fi rulat și pe consolele PlayStation 5, prin intermediul funcției de backwards compatibility, și beneficiază, pe această platformă, de un framerate de 60fps.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News