God of War: Ragnarok, disponibil acum și în România. Surpriză majoră pentru fanii din București

Autor: Cosmin Aionita | 09.11.2022
God of War: Ragnarok, disponibil acum și în România. Surpriză majoră pentru fanii din București
Foto: PlayStation România

Echipa PlayStation România a venit cu o surpriză pentru fanii din România, odată cu lansarea mult-așteptatului joc God of War: Ragnarok, disponibil acum în ediții pentru consolele PlayStation 5 și PlayStation 4.

God of War România
Foto: PlayStation România

Astfel, s-a lucrat împreună cu artiștii de la Sweet Damage Crew pentru decorarea unui tramvai cu un artwork tematic God of War: Ragnarok. Este vorba despre o operă originală, inspirată din imaginea oficială pe care Sony o folosește pentru promovarea jocului.

God of War România
Foto: PlayStation România

Decorarea mijlocului de transport în comun a durat nu mai puțin de două zile și jumătate, iar trenul astfel „împodobit” va circula pe linia 1 de tramvai din București timp de trei luni.

Cage, managerul echipei de street artiști Sweet Damage Crew, a declarat:

Pictarea tramvaiului de pe linia 1 cu God of War Ragnarok a fost un proiect în care ne-am băgat fără nicio ezitare. Eu si colegii mei din Sweet Damage Crew am lucrat aproape non-stop timp de un weekend întreg pentru a transpune atmosfera și personajele centrale din joc pe suprafața dată. Au fost necesare 10 ore de pregătire a tramvaiului și alte două zile de pictat. Am folosit peste 250 de spray-uri și o echipă formată din 5 artiști. Cel mai dificil a fost să integrăm totul pe o suprafață cu atât de multe geamuri și să existe și coerența artwork-ului, aici a fost marea provocare. Suntem extrem de încântați de rezultatul final și ne bucurăm de el atât din perspectiva de artiști cât și din cea de gameri.

De asemenea, PlayStation România a optat și pentru colantarea unei întregi garnituri de metrou din București. De această dată, a fost folosit chiar artwork-ul principal al jocului realizat de Santa Monica Studio, trenul fiind astfel decorat atât pe exterior, cât și în interior. Bucureștenii pot admira „metroul God of War” pe magistrarele M1 și M3.

God of War România
Foto: PlayStation România

God of War: Ragnarok este disponibil acum, în exclusivitate pentru consolele PlayStation 5 și PlayStation 4.

Sursa: PlayStation România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News