God of War Ragnarok va primi DLC-ul gratuit Valhalla. Când se lansează

Autor: Cosmin Aionita | 11.12.2023
God of War Ragnarok va primi DLC-ul gratuit Valhalla. Când se lansează
Foto: Sony Interactive Entertainment

Drept semn de mulțumire către cei peste 15 milioane de gameri care au achiziționat God of War Ragnarok până în prezent, Sony Interactive Entertainment și studioul Santa Monica au anunțat, pe scena de la The Game Awards 2023, un pachet DLC gratuit ce urmează să-și facă apariția pentru acest joc. Este vorba despre God of War Ragnarok: Valhalla, lansarea acestuia fiind programată pentru mâine,12 decembrie 2023.

Conceput drept un epilog pentru evenimentele din God of War Ragnarok, Valhalla se va concentra pe călătoria lui Kratos în tărâmul de după moarte, acompaniat fiind doar de capul lui Mimir. Acest DLC își propune să reîmprospăteze sistemul de luptă din Ragnarok, adăugându-i elemente caracteristice genului roguelite.

Mai exact, Kratos va avea de înfruntat noi combinații de inamici și elemente neprevăzute, moartea sa fiind echivalentă cu reluarea acțiunii de la porțile Valhallei. În fiecare astfel de încercare, Kratos va acumula experiență și resurse pe care le poate investi în dobândirea de upgrade-uri permanente, care-l vor ajuta să depășească și această nouă provocare.

Deși Valhalla îl va forța pe Kratos să renunțe la armurile dobândite pe parcursul campaniei principale, acestea vor juca în continuare un rol de ordin cosmetic. Astfel, pe parcursul acestui DLC, neînfricatul spartan va putea debloca skin-uri și elemente cosmetice noi, numai bune de admirat în Photo Mode.

God of War Ragnarok Valhalla
Foto: Sony Interactive Entertainment

Fiind un DLC bazat în principal pe lupte și gameplay, God of War Ragnarok: Valhalla va oferi nu mai puțin de cinci niveluri de dificultate, recompensele pe care Kratos le primește urmând să fie direct proporționale cu nivelul de dificultate ales. Jucătorii vor putea comuta oricând între aceste dificultăți.

Mai mult, accesul la Valhalla nu va fi condiționat de terminarea poveștii principale, deci nu vă faceți griji în legătură cu nivelul personajului, echipamentul acestuia sau progresul prin campanie. Vor exista însă anumite spoilere legate de poveste și gameplay, deci producătorii recomandă să terminați totuși campania principală din Ragnarok înainte să vă aventurați în DLC.

Posesorii jocului God of War Ragnarok vor putea descărca în mod gratuit DLC-ul Valhalla începând cu 12 decembrie 2023. God of War Ragnarok este disponibil în versiuni pentru PlayStation 5 și PlayStation 4.

God of War Ragnarok Valhalla
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News