Ce ediții ale jocului Gotham Knights au fost anulate. Demonstrație nouă de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 11.05.2022
Ce ediții ale jocului Gotham Knights au fost anulate. Demonstrație nouă de gameplay
Foto: WB Games

Warner Bros. Games a venit cu câteva update-uri legate de Gotham Knights, jocul de acțiune pregătit de studioul WB Games Montréal în colaborare cu DC Comics. Pentru început, avem parte de un nou clip extins din Gotham Knights, ce prezintă gameplay alături de două dintre personajele jucabile ale acestui titlu: Nightwing și Red Hood.

De asemenea, publisher-ul a confirmat ca Gotham Knights își va face apariția doar pentru consolele next-gen PlayStation 5 și Xbox Series X|S, alături de PC, fiind abandonate edițiile pentru PlayStation 4 și Xbox One. Această decizie a fost luată, conform spuselor producătorilor, pentru „a oferi jucătorilor cea mai buna experiență de gameplay posibilă”.

Patru eroi, fără microtranzacții

Gotham Knights este un nou titlu plasat în universul Batman, povestea urmând să aibă loc după moartea lui Bruce Wayne / Batman, sarcina de a apăra orașul Gotham căzând acum pe umerii discipolilor acestuia: Batgirl (Barbara Gordon), Nightwing (Dick Grayson), Red Hood (Jason Todd) și Robin (Tim Drake). Toate cele patru personaje vor fi jucabile, fiecare cu propriile abilități speciale. De altfel, întreaga experiență din Gotham Knights va putea fi abordată fie single player, fie în mod co-op online, pentru doi jucători.

Jocul va beneficia de o poveste originală în cadrul universului DC, cu un Gotham City deschis, împărțit în cinci regiuni diferite, complet explorabile. De-a lungul aventurii lor, cei patru eroi vor dezvălui misterele din spatele orașului și vor înfrunta unii dintre cei mai periculoși răufăcători din istoria Gotham-ului, precum Mr. Freeze sau temutul grup Court of Owls.

Pentru a acoperi cât mai mult teren într-un timp cât mai scurt, eroii vor avea la dispoziție mai multe gadget-uri, precum și nelipsitul Batcycle, motocicleta special concepută pentru Cavalerul Întunecat. De asemenea, eroii vor putea fi personalizați cu skin-uri si echipamente deblocabile prin gameplay, producătorii promițând ca nu vor utiliza microtranzacții.

Gotham Knights este așteptat pe 25 octombrie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin Steam și Epic Games Store). Edițiile pentru PlayStation 4 și Xbox One au fost anulate.

Sursa: Gotham Knights YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News