Gotham Knights, limitat la numai 30fps pe console. Ce se întâmplă pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 17.10.2022
Gotham Knights, limitat la numai 30fps pe console. Ce se întâmplă pe PC
Foto: WB Games

Prin intermediul canalului oficial de Discord al jocului, Warner Bros. Games a dezvăluit un aspect mai puțin plăcut legat de Gotham Knights. A fost confirmat astfel că versiunile pentru console ale jocului – PlayStation 5 și Xbox Series X|S – nu vor beneficia de un Performance Mode, fiind limitate la un framerate de numai 30 de cadre pe secundă (30fps). Motivele invocate pentru această decizie de ordin tehnic sunt necesitatea de a menține o conexiune constantă pentru experiența multiplayer co-op și mediul open world al jocului, descris de producători drept “foarte detaliat”.

Gotham Knights 30fps

În mod normal, versiunea de PC a jocului Gotham Knights rămâne singura care va putea rula la framerate-uri ridicate (de 60fps sau chiar mai mari), după cum a fost anunțat și prin intermediul trailer-ului dedicat. Configurația minimă a PC-ului pe care veți putea juca Gotham Knights (culmea, cu un framerate de 60fps, conform descrierii oferite de producători) poate fi consultată aici.

Versiunea pentru PC a jocului Gotham Knights va include suport pentru reflexii redate prin Ray Tracing, pentru a doua generație a tehnologiei NVIDIA DLSS, monitoare cu aspect ratio ultra-wide, rezoluție 4K, framerate deblocat, precum și numeroase opțiuni grafice.

Gotham Knights va fi disponibil din 21 octombrie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S și pentru PC (prin Steam și Epic Games Store).

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News