Gotham Knights va fi lansat mai devreme! Ce adversari vom înfrunta în joc

Autor: Cosmin Aionita | 24.08.2022
Gotham Knights va fi lansat mai devreme! Ce adversari vom înfrunta în joc

Tot pe scena de la Gamescom 2022 Opening Night Live a fost prezentat și un nou trailer pentru Gotham Knights, pe care îl puteți urmări și mai jos. Aceste secvențe dezvăluie două aspecte importante legate de jocul produs de Warner Bros. Games Montréal în colaborare cu DC Comics. În primul rând, avem parte de o devansare a datei de lansare a jocului: Gotham Knights își va face apariția cu câteva zile mai devreme, pe 21 octombrie 2022, față de termenul programat inițial (25 octombrie).

De asemenea, trailer-ul de mai jos se concentrează pe evidențierea unora dintre adversarii tradiționali pe care eroii îi vor avea de înfruntat pe parcursul jocului: Harley Quinn, Mr. Freeze, Court of Owls sau Clayface.

Gotham Knights este un nou titlu plasat în universul DC, povestea urmând să aibă loc după moartea lui Bruce Wayne / Batman, sarcina de a apăra orașul Gotham căzând acum pe umerii discipolilor acestuia: Batgirl (Barbara Gordon), Nightwing (Dick Grayson), Red Hood (Jason Todd) și Robin (Tim Drake). Toate cele patru personaje vor fi jucabile, fiecare cu propriile abilități speciale. De altfel, întreaga experiență din Gotham Knights va putea fi abordată fie single player, fie în mod co-op online, pentru doi jucători.

Jocul va beneficia de o poveste originală în cadrul universului DC, cu un Gotham City deschis, împărțit în cinci regiuni diferite, complet explorabile. Pentru a acoperi cât mai mult teren într-un timp cât mai scurt, eroii vor avea la dispoziție mai multe gadget-uri, precum și nelipsitul Batcycle, motocicleta special concepută pentru Cavalerul Întunecat. De asemenea, cei patru eroi vor putea fi personalizați cu skin-uri si echipamente deblocabile prin gameplay, producătorii promițând ca nu vor utiliza microtranzacții.

Gotham Knights va fi lansat pe 21 octombrie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin Steam și Epic Games Store).

Sursa: Gotham Knights YouTube

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News