Horizon Forbidden West a atins stadiul Gold! Cum arată jocul pe PS4 Pro

Autor: Cosmin Aionita | 28.01.2022
Horizon Forbidden West a atins stadiul Gold! Cum arată jocul pe PS4 Pro
Foto: Sony Interactive Entertainment

Prin intermediul unei postări publicate pe blogul oficial PlayStation, Sony Interactive Entertainment și studioul Guerrilla Games au confirmat că jocul Horizon Forbidden West a atins stadiul Gold, dezvoltarea sa fiind finalizată. Pentru a celebra acest moment, au fost publicate și secvențe de gameplay din versiunea pentru PlayStation 4 Pro a jocului, pe care le puteți urmări în continuare.

Dezvăluit prin intermediul evenimentului ce a marcat debutul consolei PlayStation 5, Horizon: Forbidden West este fost mult-așteptata continuare a seriei Horizon de la Guerrilla Games. Jocul promite o componentă grafică mult mai avansată, cu aceeași eroină Aloy în prim plan, dar cu noi tipuri de animale robotizate și medii de joc nemaivăzute până acum, precum fundul oceanelor.

Ajuns în stadiul Gold, Horizon Forbidden West va fi lansat pe 18 februarie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 4 și PlayStation 5. Toți cei care achiziționează versiunea de PlayStation 4 a jocului Horizon Forbidden West vor primi gratuit upgrade-ul pentru ediția digitală pentru PlayStation 5.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News