Horizon: Forbidden West primește un Story Trailer și imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 20.01.2022
Horizon: Forbidden West primește un Story Trailer și imagini noi
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment si Guerrilla Games au lansat un nou trailer pentru Horizon: Forbidden West, acesta fiind publicat sub titulatura de “Story Trailer”, dezvăluind câteva detalii narative noi despre viitoarea aventura a lui Aloy, dar și unele personaje misterioase ce-și vor face apariția în joc. Ce știm sigur este că, de această dată, eroina va fi ajutată atât de aliați de nădejde din primul joc al seriei (cum ar fi Varl sau Erend), precum și de fețe noi, precum Zo, Alva sau Kotallo.

Horizon: Forbidden West a fost dezvăluit prin intermediul evenimentului ce a marcat debutul consolei PlayStation 5, mult-așteptata continuare a seriei Horizon de la Guerrilla Games promițând o componentă grafică mult mai avansată, cu aceeași eroină Aloy în prim plan, dar cu noi tipuri de animale robotizate și medii de joc nemaivăzute până acum, precum fundul oceanelor.

Pe lângă Horizon: Forbidden West, Guerrilla Games lucrează și la Horizon: Call of the Mountain, primul joc exclusiv confirmat pentru PlayStation VR2, dezvoltat alături de Firesprite, un nou studio recent achiziționat de Sony Interactive Entertainment.

Horizon Forbidden West va fi lansat pe 18 februarie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 4 și PlayStation 5. Toți cei care achiziționează versiunea de PlayStation 4 a jocului Horizon Forbidden West vor primi gratuit upgrade-ul pentru ediția digitală pentru PlayStation 5.

Horizon Story Trailer
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News