Iată cum arată Days Gone pe PC în rezoluție 4K și 60 fps

Autor: Cosmin Aionita | 17.05.2021
Iată cum arată Days Gone pe PC în rezoluție 4K și 60 fps
Foto: Sony Interactive Entertainment

Colegii de la GameSpot au publicat un nou clip de gameplay din versiunea pentru PC a jocului Days Gone, prezentând astfel aproape jumătate de oră din joc, redat în rezoluție 4K și la un framerate de 60 de cadre pe secundă. După doi ani de la apariția pentru PlayStation 4, timp în care a fost disponibil în exclusivitate pe această platformă, Days Gone urmează să fie lansat pentru PC chiar mâine, 18 mai 2021.

Optimizat pentru PC

Producătorii au pregătit o serie de optimizări speciale pentru versiunea de PC a jocului: suportul pentru monitoare ultra-wide cu aspect ratio 21:9, framerate deblocat și îmbunătățiri grafice (nivel crescut al detaliilor, ajustarea FOV-ului, redarea vegetației etc.).

De asemenea, versiunea pentru PC a jocului Days Gone va putea fi jucată atât cu ajutorul unui controller, cât și prin intermediul schemei de control concepute pentru mouse și tastatură, iar jocul va încorpora și un Photo Mode. De asemenea, ediția pentru PC va include modurile New Game Plus, Survival și Challenge, precum și skin-uri suplimentare pentru motocicleta eroului principal.

Cerințele de sistem pentru varianta de PC a jocului Days Gone pot fi consultate aici.

Open world, pandemie și motocicliști

Acțiunea din Days Gone are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populației, transformând milioane de supraviețuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acționează și se hrănesc în grupuri mari. Protagonistul Deacon St. John, membru al găștii de motocicliști Mongrels, este un vânător de recompense care preferă să-și asume numeroase riscuri în detrimentul vieții relativ liniștite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectați de boală.

Days Gone pentru PC va disponibil începând de mâine, 18 mai 2021, atât pe Steam, cât și prin Epic Games Store. Precomenzile prin intermediul celor două platforme sunt disponibile la prețurile de 49,99€, respectiv 192,99 lei. Days Gone este deja disponibil pentru consolele PlayStation 4.

Sursa: GameSpot

Urmărește Go4Games.ro pe Google News