Cum arată Immortals Fenyx Rising, cel mai nou joc coprodus de studioul Ubisoft București

Autor: Cosmin Aionita | 02.12.2020
Cum arată Immortals Fenyx Rising, cel mai nou joc coprodus de studioul Ubisoft București
Foto: Ubisoft

În ajunul lansării jocului, Ubisoft a publicat trailer-ul final pentru Immortals Fenyx Rising, noul titlu open world la care și-a adus contribuția și studioul din București al companiei. De asemenea, Immortals Fenyx Rising a primit și un trailer de tip “Deep Dive”, în care sunt trecute în revistă majoritatea elementelor de gameplay și mecanicilor de joc din acest titlu, pe care îl puteți urmări mai jos.

De asemenea, Ubisoft vine și cu o surpriză pentru pasionații de streaming, lansând o extensie pentru Twitch numită “Monster Hunt”. Prin intermediul acesteia, privitorii vor putea vâna monștri mitologici și vor putea obține recompense exclusive în timp ce își urmăresc streamerii favoriți jucând Immortals Fenyx Rising. Puteți descarcă extensia pentru Twitch de aici.

Open world stilizat în Grecia Antică

În joc, jucătorii urmează să intre în pielea lui Fenyx, un muritor a cărui principală misiune este salvarea zeilor greci și a casei acestora de amenințarea venită din partea lui Typhon, cel mai puternic titan din mitologia elenă. Jucătorii vor putea personaliza în detaliu aspectul fizic al personajului principal, ba chiar și sexul acestuia.

Immortals Fenyx Rising păstrează formula open world caracteristică creațiilor Ubisoft, însă propune o abordare vizuală „stilizată” a acestui mediu de joc deschis. Personajul central va dispune de o sumedenie de mișcări, precum fugitul, săritul și chiar călăritul unor bestii mitologice, precum păsările phoenix sau armăsarii legendari.

Pentru a doborî inamicii, Fenyx va avea la dispoziție puteri speciale oferite de zei, precum aripile lui Daedalus, sabia lui Ahile sau arcul lui Odiseu. Acestea se vor dovedi extrem de utile atunci când veți avea de înfruntat creaturi mitologice precum ciclopii, Medusa, Minotaurul sau versiunile malefice ale unor eroi precum Ahile.

Immortals Fenyx Rising va fi lansat pe 3 decembrie 2020, în ediții pentru toate platformele: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, PC și Google Stadia.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News