Like a Dragon: Ishin este remake-ul unui joc disponibil până acum doar în Japonia. Când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 15.09.2022
Like a Dragon: Ishin este remake-ul unui joc disponibil până acum doar în Japonia. Când va fi lansat
Foto: SEGA

SEGA și Ryu Ga Gotoku Studio au dezvăluit, în cadrul celui mai recent episod State of Play, Like a Dragon: Ishin, remake-ul unui titlu disponibil până acum doar în Japonia. Mai exact, este vorba despre spin-off-ul seriei Yakuza – Ryu ga Gotoku Ishin! –, lansat inițial în 2014 pentru PlayStation 3 și PlayStation 4, numai în Japonia.

Jocul urmează să-și (re)facă apariția sub noul titlu Like a Dragon: Ishin!, păstrând însă intact conceptul din spatele său: personajele din seria Yakuza sunt „redistribuite” într-o nouă poveste, plasată de această dată în orașul fictiv Kyo din Japonia anilor 1860. În prim plan se află un samurai – Sakamoto Ryoma (în rolul căruia îl veți recunoaște pe Kazuma Kiryu, protagonistul seriei Yakuza) –, personaj istoric autentic care a contribuit la căderea shogunatului și reformarea statului japonez.

În Like a Dragon: Ishin!, eroul va avea la dispoziție nu mai puțin de patru stiluri de luptă: Swordman, dacă preferați luptele cu arme albe, Gunman, pentru adepții revolverului, Wild Dancer (ce combină ambele tipuri de arme) și Brawler, pentru cei care doresc să împartă dreptatea cu ajutorul pumnilor goi. Bineînțeles, nu vor lipsi nici loviturile de tip „heat actions”, caracteristice pentru jocurile Yakuza.

Ryu Ga Gotoku Studio au reconstruit în totalitate experiența din Like a Dragon: Ishin cu ajutorul Unreal Engine 4, asigurându-se astfel că jocul va rula optim atât pe consolele de nouă generație, precum și pe cele din generația anterioară.

Like a Dragon: Ishin! va fi lansat în luna februarie 2023, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Like a Dragon Ishin
Foto: SEGA

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News