Lollipop Chainsaw va primi un remake complet. Când va fi lansată noua versiune a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 05.07.2022
Lollipop Chainsaw va primi un remake complet. Când va fi lansată noua versiune a jocului

Publisher-ul Dragami Games a anunțat remake-ul complet al jocului Lollipop Chainsaw, acesta urmând să fie lansat pe piață în cursul anului viitor. În ciuda faptului că nu a fost oferit un titlu oficial pentru acest remake, nefiind dezvăluite nici platformele pe care urmează să-și facă apariția, publisher-ul a confirmat că proiectul este dezvoltat de o echipă formată din câțiva dintre realizatorii versiunii originale a jocului Lollipop Chainsaw, inclusiv Yoshimi Yasuda (conducătorul Dragami Games, dar și producer al originalului, ce va reveni pe aceeași poziție și pentru acest remake), alături de personal nou din cadrul Dragami Games.

Noua versiune își propune să recreeze originalul, însă Yasuda a explicat că remake-ul va include și diferențe semnificative față de prima ediție a jocului: grație puterii crescute a hardware-ului de nouă generație, remake-ul va aborda grafica într-o maniera mai realistă. De asemenea, coloana sonoră originală, formată din 16 piese licențiate, va fi înlocuită cu muzică nouă, alături de numai câteva track-uri licențiate.

Yasuda dăduse de înțeles că un astfel de proiect ar urma să fie realizat încă de luna trecută, când s-au împlinit zece ani de la apariția versiunii inițiale a jocului Lollipop Chainsaw. Lansat în 2012 pentru PlayStation 3 și Xbox 360, jocul reprezenta colaborarea dintre studioul Grasshopper Manufacture, condus de game director-ul Suda51, faimosul regizor de filme James Gunn și Yoshimi Yasuda, prezentând povestea lui Juliet Starling, o majoretă ce trebuia să supraviețuiască unei invazii de zombies.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News