The Lord of the Rings: Gollum – primele secvențe din noul joc pentru PS5

Autor: Cosmin Aionita | 26.08.2020
The Lord of the Rings: Gollum - primele secvențe din noul joc pentru PS5
Foto: Nacon

The Lord of the Rings – Gollum este noul joc rezultat din colaborarea dintre studioul Daedalic Entertainment (seriile Deponia și The Whispered World) și Middle-earth Enterprises. Proiectat în exclusivitate pentru consolele de generație viitoare și pentru PC, acest nou titlu al seriei The Lord of the Rings a primit primul teaser trailer, pe care îl puteți viziona în continuare.

O abordare originală a scrierilor lui J.R.R Tolkien

Produs pentru consolele de nouă generație PlayStation 5 și Xbox Series X, precum și pentru PC, noul joc va rămâne fidel poveștii autorului J.R.R Tolkien, dar va prezenta viziunea proprie a celor de la Daedalic Entertainment asupra universului The Lord of The Rings și asupra personajului central, abordarea oarecum originală fiind evidentă și în teaser-ul pe care îl puteți urmări mai sus.

Jocul este realizat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4, însă este posibil ca, până în momentul apariției jocului, Daedalic Entertainment să migreze către Unreal Engine 5.

Lansarea lui The Lord of the Rings – Gollum este programată abia pentru anul 2021, jocul fiind confirmat pentru noile console PlayStation 5 și Xbox Series X, precum și pentru PC.

Lord of the Rings Gollum

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News