Lovecraft’s Untold Stories, joc gratuit oferit de GOG

Autor: Cosmin Aionita | 30.08.2022
Lovecraft’s Untold Stories, joc gratuit oferit de GOG
Foto: LLC Blini Games / Fulqrum Publishing

Pe GOG continuă perioada specială de reduceri (ce se va întinde până pe 6 septembrie 2022), platforma oferind utilizatorilor un nou joc gratuit pentru PC: este vorba despre Lovecraft’s Untold Stories, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

Lovecraft’s Untold Stories

Lovecraft’s Untold Stories mai poate fi revendicat drept joc gratuit pentru următoarele 28 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Lovecraft’s Untold Stories este un joc ce combină elemente de action, roguelite și RPG. Jucătorii explorează niveluri generate aleatoriu, bazate pe poveștile de groază scrise de H.P. Lovecraft, luptând împotriva cultiștilor și a altor monștri izvorâți din imaginația controversatului autor. Armele și echipamentul trebuie îmbunătățite pentru a face față în fazele mai avansate, accesibile celor care pot trece de puzzle-urile și provocările întâlnite pe parcursul jocului.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News