Marvel’s Spider-Man sosește pe PC: cerințe de sistem și îmbunătățiri grafice

Autor: Cosmin Aionita | 21.07.2022
Marvel’s Spider-Man sosește pe PC: cerințe de sistem și îmbunătățiri grafice
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment, alături de studiourile Insomniac Games și Nixxes Software, au dezvăluit detalii suplimentare despre versiunea pentru PC a jocului Marvel’s Spider-Man Remastered, inclusiv lista de cerințe de sistem pentru acest titlu.

În privința îmbunătățirilor grafice față de versiunile pentru console, Marvel’s Spider-Man Remastered pentru PC va primi reflexii ray-traced mai exacte decât pe PlayStation 5, precum și suport pentru tehnologiile NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) și DLAA (Deep Learning Anti-Aliasing). De asemenea, ediția pentru PC va putea reda rezoluții ultra-wide, cu aspect ratio de 21:9 sau chiar 32:9, și va include și posibilitatea de a fi afișată pe configurații multi-monitor prin intermediul NVIDIA Surround.

Vor fi incluse și opțiuni de ajustare a calității pentru efecte precum SSAO, filtrarea texturilor, LoD, umbre, precum și posibilitatea de a debloca framerate-ul. Versiunea pentru PC va oferi suport pentru modurile de afișare windowed (în fereastră), full screen și exclusive full screen.

Nu în ultimul rând, în ceea ce privește controlul, Spider-Man Remastered pentru PC va oferi suport pentru mouse și tastatură, atât în meniuri, cât și în gameplay, schema de control urmând să fie personalizabilă. Posesorii de controller DualSense le vor putea folosi și cu acest joc, urmând să beneficieze de feedback-ul haptic și triggerele rezistive caracteristice acestor dispozitive.

Cerințe de sistem

Insomniac Games și Nixxes Software se laudă că aceste caracteristici ale ediției pentru PC a jocului Marvel’s Spider-Man Remastered vor fi disponibile pentru o gamă largă de configurații, după cum puteți vedea în lista de cerințe de sistem de mai jos:

Marvel’s Spider-Man cerințe de sistem
Foto: Sony Interactive Entertainment

Marvel’s Spider-Man Remastered pentru PC va fi lansat pe 12 august 2022 și va fi disponibil prin intermediul Steam și Epic Games Store. Cei care aleg să plaseze o precomandă vor primi bonusurile din următoarea imagine:

Marvel’s Spider-Man cerințe de sistem
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News