După ani de exclusivitate pe PlayStation, Marvel’s Spider-Man va fi lansat pe PC. Când îl vom putea juca pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 03.06.2022
După ani de exclusivitate pe PlayStation, Marvel’s Spider-Man va fi lansat pe PC. Când îl vom putea juca pe Steam
Foto: Sony Interactive Entertainment

O alta surpriză pregătită de Sony pentru recentul State of Play este anunțul conform căruia foarte apreciata serie Marvel’s Spider-Man urmează să-și facă apariția și pe PC. Astfel, jocurile realizate de Insomniac Games vor fi lansate, pe rând, și pentru PC, primul dintre acestea urmând să fie Marvel’s Spider-Man Remastered, ce va fi disponibil începând cu 12 august 2022.

Ulterior, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, la rândul său, va fi lansat pe PC mai târziu în toamna acestui an. De altfel, până la data de 15 mai 2022, întreaga serie Marvel’s Spider-Man înregistrase vânzări de peste 33 de milioane de exemplare, pe consolele PlayStation 4 și PlayStation 5.

De optimizarea jocurilor pentru noua platforma s-a ocupat echipa de la Nixxes Software, recent achiziționată de Sony. Deși au promis că mai multe detalii tehnice vor fi dezvăluite în curând, versiunile pentru PC vor oferi suport pentru control via mouse și tastatură, setări grafice ajustabile și reflexii redate prin Ray Tracing.

Ediția Remastered pentru PC va include toată povestea inițială, precum și continuarea din pachetul de DLC-uri The City That Never Sleeps.

Marvel’s Spider-Man Remastered urmează să fie lansat pentru PC pe 12 august 2022 și va fi disponibil prin intermediul platformelor Steam și Epic Games Store. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales va sosi pe PC un pic mai târziu, în toamna acestui an.

Spider-Man PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News