Mickey Mouse se întoarce în Disney Epic Mickey: Rebrushed

Autor: Cosmin Aionita | 22.02.2024
Mickey Mouse se întoarce în Disney Epic Mickey: Rebrushed
Foto: THQ Nordic / Disney

THQ Nordic a dezvăluit Disney Epic Mickey: Rebrushed, un remake al jocului Disney Epic Mickey, lansat în 2010 drept titlu exclusiv pentru Nintendo Wii.

Versiunea Rebrushed este dezvoltată de studioul Purple Lamp, în colaborare cu Disney Games, cu asistență oferită chiar de către Warren Spector, regizorul ediției originale.

În Disney Epic Mickey, jucătorii îl vor controla pe neînfricatul Mickey Mouse, înarmat doar cu o pensulă magică, într-o călătorie de proporții epice prin periculosul tărâm Wasteland. Nivelurile inspirate de povești clasice din istoria Disney vor pune jucătorii în fața unor provocări și puzzle-uri, pe care doar pensula magică a lui Mickey le poate rezolva.

Am primit mai multe mesaje sincere din partea fanilor în legătură cu Disney Epic Mickey decât despre orice alt proiect la care am lucrat vreodată, un adevărat indicator al relevanței acestui joc. Contribuția pe care am avut-o, împreună cu echipa mea, la această moștenire reprezintă o adevărată onoare și sunt încântat de faptul că fanii, atât cei vechi, cât și cei noi, se vor putea bucura încă o dată de aventurile lui Mickey și Oswald în Wasteland.

– Warren Spector, regizor al jocului Disney Epic Mickey

Disney Epic Mickey: Rebrushed urmează să fie lansat în cursul anului 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC.

Epic Mickey Rebrushed
Foto: THQ Nordic / Disney

Sursa: THQ Nordic

Urmărește Go4Games.ro pe Google News