Noi imagini și gameplay din The Lord of The Rings: Gollum

Autor: Cosmin Aionita | 07.07.2021
Noi imagini și gameplay din The Lord of The Rings: Gollum
Foto: Nacon / Daedalic Entertainment

În cadrul evenimentului digital Nacon Connect 2021, publisher-ul Nacon a inclus o scurtă intervenție din partea lui Harald Riegler, producer în echipa de la Daedalic Entertainment. Riegler a prezentat câteva detalii suplimentare despre The Lord of The Rings: Gollum, acompaniate de imagini și secvențe de gamplay din joc. Le puteti urmări în clipul de mai jos, iar noile screenshot-uri pot fi admirate în galeria atașată.

O viziune nouă, dar familiară, asupra universului

Noul joc va rămâne fidel poveștii autorului J.R.R Tolkien, dar va prezenta viziunea proprie a celor de la Daedalic Entertainment asupra universului și asupra personajului central, abordarea oarecum originală fiind evidentă și din noul trailer al jocului, pe care îl puteți viziona mai sus.

Noul titlu ce va fi publicat de Nacon este realizat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4, însă este posibil ca, până în momentul apariției jocului, Daedalic Entertainment să migreze către Unreal Engine 5.

The Lord of the Rings: Gollum urmează să fie lansat în cursul anului 2022, în ediții pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, dar și pentru PC.

Lord of The Rings
Foto: Nacon / Daedalic Entertainment

Sursa: Nacon

Urmărește Go4Games.ro pe Google News