Faceți cunoștință cu personajele jucabile din Ninja Gaiden: Master Collection

Autor: Cosmin Aionita | 15.04.2021
Faceți cunoștință cu personajele jucabile din Ninja Gaiden: Master Collection

În februarie, Koei Tecmo și studioul Team NINJA au dezvăluit Ninja Gaiden: Master Collection, colecția ce va include trilogia de jocuri de acțiune al cărei erou este “super ninja-ul” Ryu Hayabusa. Iar producătorii au promis că, pe lângă protagonistul seriei, în Ninja Gaiden: Master Collection vom mai putea juca și alături de alte personaje, precum Ayane, Momiji, Rachel și Kasumi. Pe toate acestea, alături de nelipsitul Ryu Hayabusa, le puteți admira în cel mai recent trailer pentru colecția Ninja Gaiden.

Trilogia Ninja Gaiden, adaptată pentru platformele moderne

În cadrul pachetului Ninja Gaiden: Master Collection veți regăsi jocurile Ninja Gaiden Sigma (lansat în 2007), Ninja Gaiden Sigma 2 (lansat în 2009), precum și mai recentul Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge (apărut în 2012). De asemenea, pe lângă optimizările pentru platformele moderne, majoritatea modurilor de joc și costumelor DLC lansate pentru toate cele trei jocuri vor fi incluse și în această colecție.

Din păcate, nu vor fi incluse modul online multiplayer pentru Tag Missions din Ninja Gaiden Sigma 2, modul „Clan Battle” pentru „Shadows of the World” din Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge și nici componenta multiplayer online pentru „Ninja Trials”.

Colecția Ninja Gaiden se află în dezvoltare pentru consolele Nintendo Switch, PlayStation 4 și Xbox One, aceste versiuni urmând să poată fi rulate și pe noile PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S prin intermediul funcțiilor de backwards compatibility. Nu în ultimul rând, acest pachet Master Collection va fi lansat și pentru PC, prin intermediul Steam.

Ninja Gaiden: Master Collection va fi lansat pe 10 iunie 2021.

Sursa: Koei Tecmo YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News