Potențială dată de lansare pentru Star Wars Jedi: Survivor. Când vom vedea jocul în acțiune

Autor: Cosmin Aionita | 06.12.2022
Potențială dată de lansare pentru Star Wars Jedi: Survivor. Când vom vedea jocul în acțiune
Foto: Electronic Arts

O scăpare a publisher-ului Electronic Arts, a dezvăluit, prin intermediul paginii oficiale de Steam a jocului, data de lansare pentru Star Wars Jedi: Survivor, continuarea apreciatului Star Wars Jedi: Fallen Order. Astfel, conform acestei listări, eliminată între timp, noul titlu Star Wars ar trebui sa fie disponibil începând cu 16 martie 2023.

Publisher-ul nu a rămas indiferent în fața acestei mici scăpări, dezvăluind că primele secvențe de gameplay din Star Wars Jedi: Survivor vor fi dezvăluite în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor The Game Awards 2022, ce va avea loc vineri, 9 decembrie 2022, cu începere de la 2:30 dimineața (ora României) și va putea fi urmărită în direct chiar aici, pe Go4Games. Cel mai probabil, în cadrul acestui eveniment, va fi confirmată și data de lansare pentru Jedi: Survivor.

Realizat de aceeași echipă de la Respawn Entertainment responsabilă și pentru Fallen Order, Jedi: Survivor va continua povestea lui Cal Kestis, la cinci ani de la evenimentele din jocul precedent al seriei. Încercând să dejoace planurile Imperiului, Cal începe să simtă presiunea și responsabilitatea ce revine singurului supraviețuitor Jedi din galaxie.

Dacă listarea de pe Steam se adeverește, Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat pe 16 martie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Steam, EA Star Wars Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News