Prince of Persia: The Sands of Time Remake va fi dezvoltat de studioul responsabil și pentru jocul inițial. Când ar urma să fie lansat

Autor: Cosmin Aionita | 04.05.2022
Prince of Persia: The Sands of Time Remake va fi dezvoltat de studioul responsabil și pentru jocul inițial. Când ar urma să fie lansat
Foto: Ubisoft

După o dezvăluire deloc bine primită de public și câteva amânări, Ubisoft vine cu vești noi legate de remake-ul jocului Prince of Persia: The Sands of Time. Astfel, s-a luat decizia ca procesul de dezvoltare a acestui remake să fie continuat de studioul Ubisoft Montreal (autorii titlului original), care vor prelua munca realizată de studiourile Ubisoft din Mumbai și Pune. Ubisoft Montreal urmărește să ofere cea mai bună experiență posibila cu acest remake, jocul urmând să fie lansat “atunci când va fi gata”.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake se dorea a fi un remake complet al primului titlu din trilogia nisipurilor timpului, fiind refăcut de la zero, folosind motorul grafic Anvil.

Era promisă aceeași poveste din jocul original, iar secvențele cinematice, la rândul lor, urmau să fie refăcute in întregime. De altfel, vocile personajelor principale au fost reînregistrate complet, în procesul de modernizare fiind implicat și actorul Yuri Lowenthal, care se întorcea încă o dată în rolul prințului persan.

Pe lângă grafica actualizată, Ubisoft se lăuda că și gameplay-ul ar fi urmat să fie îmbunătățit în acest remake, camera, schema de control și luptele refăcute și aduse la standardele din ziua de azi, urmând să fie adăugată și posibilitatea de a opta între schema de control originală și una modernizată.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake a fost anunțat inițial pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, însă, cel mai probabil, jocul va fi adaptat și pentru alte platforme.

Sursa: Prince of Persia Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News