Ratchet & Clank: Rift Apart – peste 15 minute de gameplay 4K și imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 04.05.2021
Ratchet & Clank: Rift Apart – peste 15 minute de gameplay 4K și imagini noi
Foto: Sony Interactive Entertainment

Cel mai recent episod al show-ului State of Play a inclus o prezentare detaliată a jocului Rachet & Clank: Rift Apart din partea lui Marcus Smith, director de creație în cadrul studioului producător Insomniac Games. Astfel, în clipul de mai jos, puteți urmări întregul material prezentat cu ocazia recentului episod State of Play, de această dată în rezoluție 4K.

De asemenea, cu ocazia apariției acestui material extins, au fost oferite și câteva imagini noi din Rachet & Clank: Rift Apart, pe care le puteți admira în galeria atașată acestui articol.

Primul joc al seriei conceput pentru PS5

Ratchet & Clank: Rift Apart a fost gândit drept o nouă aventură, de sine stătătoare, în cadrul acestei serii. Astfel, povestea va putea fi înțeleasă și de începători, dar va include și elemente familiare pentru veteranii acestei serii. În Rift Apart, maleficul Dr. Nefarious folosește un dispozitiv capabil să deschidă portaluri către dimensiuni alternative, în căutarea unei lumi unde și el poate ieși victorios.

Eroii Ratchet și Clank sunt despărțiți, iar, în încercarea lor de a se reuni, o vor întâlni pe Rivet, o nouă războinică din rasa Lombax, vor explora locații noi (dar și unele cunoscute!) și vor avea la dispoziție un arsenal mai trăsnit ca niciodată.

Ratchet & Clank: Rift Apart a fost construit de la zero pentru noua generație de console PlayStation 5, jocul urmând să beneficieze de efecte de reflexie realizate cu ajutorul tehnologiei ray tracing, dar și de timpi de încărcare foarte rapizi, posibili grație SSD-ului next-gen folosit de PS5.

Ratchet & Clank: Rift Apart va fi lansat pe 11 iunie 2021, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Ratchet & Clank: Rift Apart
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News