Ratchet & Clank: Rift Apart va putea fi rulat la 60fps, cu Ray Tracing activat

Autor: Cosmin Aionita | 07.06.2021
Ratchet & Clank: Rift Apart va putea fi rulat la 60fps, cu Ray Tracing activat
Foto: Sony Interactive Entertainment

Insomniac Games, studioul din spatele mult așteptatului Ratchet & Clank: Rift Apart, dar și al excelentului Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, a confirmat că noua aventură a simpaticilor eroi Ratchet și Clank va putea fi jucată la un framerate de 60fps, cu opțiunile grafice de Ray Tracing activate.

Astfel, posesorii lui Ratchet & Clank: Rift Apart vor primi un update, disponibil chiar din prima zi, ce va adăuga jocului trei moduri de afișare: Fidelity (rezoluție 4K, 30 de cadre pe secundă, Ray Tracing activat), Performance RT (rezoluție 4K reconstruită prin tehnica Temporal Injection, 60 de cadre pe secundă, Ray Tracing activat) și Performance (rezoluție 4K reconstruită prin tehnica Temporal Injection de la o valoare mai crescută decât în cazul modului Performance RT, 60fps, Ray Tracing dezactivat).

De altfel, și Marvel’s Spider-Man: Miles Morales a beneficiat de setări video similare, deci cei care au parcurs acest joc ar trebui să fie familiarizați cu opțiunile ce-și vor face apariția și în Ratchet & Clank: Rift Apart.

Și Horizon Forbidden West va rula la 60fps

Horizon Forbidden West, un alt joc important pregătit de Sony pentru PlayStation 5, va beneficia, la rândul său, de două moduri de afișare: Quality și Performance, ultimul urmând să ruleze la 60 de cadre pe secundă. Informația a fost dezvăluită într-un interviu cu producătorii jocului realizat de youtuberul Julien Chièze.

Horizon Forbidden West va fi disponibil și într-o ediție pentru PlayStation 4 însă, cel mai probabil, modul de redare în 60fps nu va fi disponibil pentru această consolă.

Ratchet & Clank: Rift Apart va fi lansat pe 11 iunie 2021, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Horizon Forbidden West este realizat de studioul Guerrilla Games pentru PlayStation 5 și PlayStation 4, nefiind confirmată încă o eventuală data de lansare.

Sursa: Insomniac Games Twitter, VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News