Saints Row: 30 minute de gameplay cu Ray Tracing activat

Autor: Cosmin Aionita | 04.08.2022
Saints Row: 30 minute de gameplay cu Ray Tracing activat
Foto: Deep Silver

YouTuber-ul Rubhen925 a publicat un clip video ce prezintă nu mai puțin de 30 de minute de gameplay din viitorul Saints Row, jocul de acțiune open world ce urmează să fie lansat chiar în cursul acestei luni. Acestea sunt extrase dintr-o versiune preliminară a jocului, ce permite parcurgerea primelor patru ore din joc, fiind înregistrate pe un PC dotat cu o placă video NVIDIA GeForce RTX, cu efectele de Ray Tracing activate. Conform autorului, clipul de gameplay include quest-uri secundare, urmări cu mașinile, dar și secvențe de luptă din noul Saints Row.

Noul Saints Row se dorește a fi un reboot complet pentru serie, precum și un așa-zis origin story pentru gruparea Saints. Vom avea parte de o distribuție complet nouă, formată din Neenah, Eli și Kevin, conduși “în luptă” de liderul/lidera The Boss, personaj pe care jucătorii îl vor putea personaliza în detaliu. De asemenea, eroii astfel personalizați vor putea fi folosiți, mai apoi, și în componenta multiplayer co-op a jocului.

Acțiunea se va desfășura într-un oraș nou: Santo Ileso, locul unde afacerile fac casă bună cu ilegalitățile, numai bun pentru a porni un nou imperiu al crimei. Orașul va fi împărțit în nouă districte, iar producătorii promit că va reprezenta cel mai cuprinzător mediu de joc inclus în titlurile seriei până acum.

Saints Row va fi lansat pe 23 august 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (Epic Games Store).

Sursa: Rubhen925 YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News