Sfârșit de drum pentru Assassin’s Creed Valhalla: când se lansează ultimul update pentru joc

Autor: Cosmin Aionita | 21.11.2022
Sfârșit de drum pentru Assassin’s Creed Valhalla: când se lansează ultimul update pentru joc
Foto: Ubisoft

Ubisoft a anunțat că ultimul update pentru Assassin’s Creed Valhalla va fi disponibil începând cu 6 decembrie 2022. Astfel, patch-ul 1.6.2. va pune punct celor doi ani de update-uri și conținut post-lansare pentru acest joc, urmând să includă și epilogul The Last Chapter, descris drept “concluzia emoționantă și intimă a poveștii lui Eivor”.

Acest epilog va încheia câteva dintre firele de poveste dezvoltate pe parcursul jocului și va oferi concluzia sagăi petrecute alături de Raven Clan. Pentru a putea accesa The Last Chapter, odată ce update-ul va fi disponibil, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

  • Finalizarea poveștii principale prin cucerirea tuturor teritoriilor din Anglia
  • Finalizarea poveștilor mitologice Asgard și Jotunheim
  • Upgrade-ul așezării la nivelul 5 și construirea Jomsviking barracks
  • Eliminarea tuturor țintelor din Order of the Ancients și dezvăluirea liderului acestei organizații
Assassin’s Creed Valhalla update
Foto: Ubisoft

Fără festivaluri in-game și New Game+

Odată cu stoparea suportului post-lansare pentru joc, festivalurile din Ravensthorpe nu vor mai avea loc. În schimb, toate recompensele aferente edițiilor precedente de festivaluri vor fi disponibile la comercianții de pe tot teritoriul Angliei după finalizarea quest-ului The First Night of Samhain (din Glowecestrescire). De asemenea, ultimul update va adăuga recompense noi.

Din păcate, din cauza complexității jocului, Ubisoft a luat decizia de a nu mai implementa modul New Game+ în acest ultim update pentru Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla este disponibil pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, precum și pentru PC (prin Epic Games Store și Ubisoft Connect).

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News