Sifu a primit data de lansare. Ce aduce nou acest joc cu arte marțiale

Autor: Cosmin Aionita | 22.11.2021
Sifu a primit data de lansare. Ce aduce nou acest joc cu arte marțiale
Foto: Sloclap

Prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, studioul Sloclap a venit cu un update important referitor la data de lansare pentru Sifu. Dezvăluit inițial în cadrul unui eveniment PlayStation, Sifu era programat pentru anul acesta, însă, din cauza condițiilor potrivnice cauzate de pandemia de COVID-19, producătorii s-au văzut nevoiți să-l amâne până la finele lunii februarie 2022.

Din fericire, noul anunț vine cu vești bune: echipa producătoare este foarte aproape de a atinge stadiul Gold pentru Sifu (finalizarea dezvoltării jocului), iar data de lansare inițială a fost devansată. Astfel, Sifu va fi disponibil începând cu 8 februarie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4 și PC, prin intermediul Epic Games Store. Cu ocazia acestui anunț, Sloclap a lansat și trei materiale video noi dedicate jocului Sifu, pe care le puteți urmări în cadrul acestui articol.

Artele marțiale, între tinerețe și bătrânețe

Sifu va spune povestea unui tânăr practicant de Kung Fu, ce și-a petrecut întreaga viață antrenându-se pentru a se răzbuna pe ucigașii familiei sale. Pe parcursul jocului, în decorul exotic al unui oraș chinezesc fictiv, acesta îi va vâna pe asasini unul câte unul, ajutat fiind de abilitățile sale în privința artelor marțiale, dar și de o amuletă magică. Grație acesteia, eroul poate reveni la viață după ce este doborât; utilizarea amuletei are însă și consecințe grave: fiecare reînviere îl va îmbătrâni pe protagonist, periclitându-i astfel misiunea de răzbunare.

În privința luptelor propriu-zise, producătorii promit un stil de gameplay ce va combina elemente împrumutate atât din beat’em up-urile clasice, cât și din jocurile de acțiune de tip Devil May Cry sau Bayonetta, dupa cum puteți vedea și în trailer-ul de mai jos. Stilul artistic parcă desenat de mână și paleta de culori mohorâte plătesc tribut filmelor clasice de arte marțiale din care jocul se inspiră.

Sifu va fi un joc exclusiv single player urmând să fie lansat pe 8 februarie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 5 și PlayStation 4, precum și pentru PC (prin intermediul Epic Games Store).

Sursa: Sifu Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News