Star Trek: Resurgence, lansat pe 23 mai. Acțiunea se petrece imediat după evenimentele din TNG

Autor: Adrian Popa | 26.04.2023
Star Trek: Resurgence, lansat pe 23 mai. Acțiunea se petrece imediat după evenimentele din TNG

Dezvoltatorul Dramatic Labs a anunțat că jocul Star Trek: Resurgence va fi lansat pe 23 mai, cu o întârziere de un an. Titlul va fi disponibil pe PC, exclusiv prin intermediul Epic Games Store, pe PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S. Notabilă este lipsa unei versiuni pentru Switch, cea mai populară consolă portabilă din lume.

Modul în care este realizat jocul ne duce cu gândul la titluri precum The Walking Dead sau The Wolf Among Us, dezvoltate de Telltale Games. Există un motiv pentru asta: studioul Dramatic Labs a fost fondat de foști angajați ai Telltale. Astfel, jucătorii trebuie să se aștepte ca, în loc de momente de acțiune intensă să aibă parte de situații în care trebuie să ia decizii dificile, cu consecințe importante.

Acțiunea din joc se petrece după evenimentele din serialul „Star Trek: The Next Generation” și înainte de cele din „Star Trek: Picard”.

Jucătorii vor putea intra în pielea a două personaje: ofițerul secund (căpitan comandorul) Jara Rydek și aspirantul Carter Diaz. Vor apărea, însă, în joc personaje faimoase din universul Star Trek, printre care și legendarul Spock.

În Star Trek: Resurgence, eroul principal trebuie să oprească izbucnirea unui război între două civilizații extraterestre.

Jocul a fost realizat în motorul grafic Unreal 5. Prețul nu a fost încă anunțat. Nu știm nici care sunt cerințele de sistem pentru PC.

În ceea ce privește Telltale Games, dezvoltatorul lucrează de asemenea la un joc bazat pe un univers SF popular. Bazat pe serialul „The Expanse”, jocul The Expanse: A Telltale Series o are în centru pe Camina Drummer, care va fi jucată tot de actrița canadiană Cara Gee.

Foto: Epic Games Store/Dramatic Labs

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News