Jocul The Expanse, anunțat la The Game Awards, cu Camina Drummer în centru

Autor: Adrian Popa | 13.12.2021
Jocul The Expanse, anunțat la The Game Awards, cu Camina Drummer în centru
Foto: captură de ecran

Serialul de succes The Expanse tocmai s-a terminat, după șase sezoane, iar fanii s-au întrebat ce urmează pentru acest univers. Au primit un răspuns de la Telltale Games, care a anunțat, în cadrul evenimentului The Game Awards, un joc video bazat pe povestea de succes.

Serialul The Expanse a fost apreciat datorită scenariului captivant și datorită faptului că producătorii respectă în mare parte legile fizicii.

Pe scurt, acțiunea se petrece în viitor, începând cu anul 2350, după ce omenirea a colonizat mare parte din sistemul solar. Trei entități importante concurează pentru influență și resurse: oamenii de Pământ, locuitorii de pe Marte și coloniștii din Centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter. În mijlocul acestor interese, detectivul Miller încearcă să descifreze un mister care amenință pacea fragilă din sistemul solar și chiar supraviețuirea umanității.

În jocul The Expanse, personajul principal este unul iubit de fanii universului. Jucătorii vor intra în pielea Caminei Drummer, care, împreună cu echipa ei de „căutători prin gunoaie”, navighează prin Centura de asteroizi. Jucătorii vor trebui să ia decizii dificile după ce pe nava Artemis a izbucnit o revoltă.

Anunțul privind jocul The Expanse: A Telltale Series a fost făcut chiar de actrița Care Gee, cea care a jucat-o pe Camina în serial.

Telltale Games nu a oferit o dată de lansare pentru noul proiect.

Sursa: Telltale Games

CITEȘTE ȘI:

Care sunt cele mai bune jocuri ale anului, conform The Game Awards 2021

Un nou teaser pentru serialul Halo. Când vom vedea trailer-ul complet

Urmărește Go4Games.ro pe Google News