Star Wars Jedi: Survivor a fost amânat. Când a fost reprogramată lansarea jocului

Autor: Cosmin Aionita | 01.02.2023
Star Wars Jedi: Survivor a fost amânat. Când a fost reprogramată lansarea jocului
Foto: Lucasfilm Games / Electronic Arts

Printr-un anunț oficial, publicat pe contul oficial al jocului, Electronic Arts și studioul Respawn Entertainment au decis să amâne lansarea jocului Star Wars Jedi: Survivor. Astfel, deși conținutul jocului a fost finalizat, producătorii au amânat Star Wars Jedi: Survivor timp de câteva săptămâni: lansarea a fost mutată pe 28 aprilie 2023, tocmai pentru a le acorda o perioadă suplimentară în care să elimine bug-urile, să îmbunătățească performanța și stabilitatea și să aplice straturi suplimentare de finisare întregii experiențe.

Realizat de aceeași echipă din cadrul Respawn Entertainment responsabilă și pentru Star Wars Jedi: Fallen Order, Survivor va continua povestea lui Cal Kestis, la cinci ani de la evenimentele din jocul precedent al seriei. Încercând să dejoace planurile Imperiului, Cal începe să simtă presiunea și responsabilitatea ce revine singurului supraviețuitor Jedi din galaxie.

Trecut de la rangul de Padawan la cel de Cavaler Jedi, Cal va avea la dispoziție noi abilități speciale, noi echipamente, moduri inedite de a folosi Forța, precum și stiluri de luptă noi cu lightsaber-ul. Pe parcursul aventurii sale, Kestis va descoperi planete noi din galaxia Star Wars, fiecare cu propriile medii de joc, provocări și inamici noi.

După ce a fost amânat, Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat pe 28 aprilie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: EA Star Wars Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News