Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat și pentru PlayStation 4 și Xbox One

Autor: Cosmin Aionita | 02.08.2023
Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat și pentru PlayStation 4 și Xbox One
Foto: Electronic Arts

Pe parcursul prezentării celor mai recente rezultate financiare ale companiei, Electronic Arts, alături de studioul Respawn Entertainment, au dezvăluit că jocul Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat și pentru mai vechile console PlayStation 4 și Xbox One.

Dezvoltarea versiunilor pentru PlayStation 4 și Xbox One se află abia în stadiile incipiente, echipa producătoare continuând să lucreze la îmbunătățirea performanței pentru edițiile de PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC ale jocului, acestea optimizări reprezentând “prioritatea de top” pentru Respawn Entertainment.

Star Wars Jedi: Survivor continuă povestea lui Cal Kestis, la cinci ani de la evenimentele din jocul precedent al seriei. Protagonistul, încercând să dejoace planurile Imperiului, începe să simtă presiunea și responsabilitatea ce revine singurului supraviețuitor Jedi din galaxie.

Trecut de la rangul de Padawan la cel de Cavaler Jedi, Cal are la dispoziție noi abilități speciale, noi echipamente, moduri inedite de a folosi Forța, precum și stiluri de luptă noi cu lightsaber-ul. Pe parcursul aventurii sale, Kestis descoperă planete noi din galaxia Star Wars, fiecare cu propriile medii de joc, provocări și inamici noi, dar și vechi prieteni.

Star Wars Jedi: Survivor este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC; o dată de lansare pentru edițiile de PlayStation 4 și Xbox One nu a fost încă anunțată.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News