Star Wars Outlaws a atins stadiul Gold! Jocul este finalizat și va fi lansat la timp

Autor: Cosmin Aionita | 04.07.2024
Star Wars Outlaws a atins stadiul Gold! Jocul este finalizat și va fi lansat la timp
Foto: Ubisoft

Ubisoft a anunțat, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a jocului, că Star Wars Outlaws, primul titlu open world plasat în universul Războiului Stelelor, a atins stadiul Gold! În limbaj de specialitate, acest termen este folosit pentru a marca finalizarea procesului de dezvoltare a unui joc, acesta fiind pregătit pentru a fi trimis către fabrici pentru a fi multiplicat înainte de lansare.

Dezvoltat de studioul Massive Entertainment, în colaborare cu Ubisoft Annecy, București, Chengdu, Milan, Montpellier, Shanghai, Toronto și Paris, jocul propune o poveste originală plasată în universul Star Wars, ce va avea loc între evenimentele din filmele The Empires Strikes Back și Return of the Jedi.

În timp ce Imperiul încearcă să stârpească definitiv Alianța Rebelilor, lumea interlopă se dezvoltă, dictând regulile în multe colțuri ale galaxiei. Abilitățile de hoață ale lui Kay atrag atenția lui Sliro, liderul grupării criminale Zerek Besh. Pentru a scăpa de răscumpărarea pe care acesta a stabilit-o pentru ea și simpaticul ei ajutor Nix, Kay va încerca unul dintre cele mai mari jafuri din regiunea Outer Rim. Pentru a-și duce la bun sfârșit planul, protagonista va avea nevoie de susținerea unora dintre cele mai periculoase organizații criminale din regiune, precum Pyke Syndicate, Hutt Cartel, Ashiga Clan sau Crimson Dawn.

De-a lungul aventurii lor, Kay și Nix vor călători prin toate colțurile galaxiei, pentru a dobândi resursele și echipajul necesar pentru acest jaf. Călătoria celor doi le va purta pașii prin locații emblematice ale universului Star Wars, atât dintre cele cunoscute, cât și noi: Canto Bight, Kjimi, Tatooine, Akiva sau savana de pe Toshara. Pe parcursul poveștii, Kay va explora orașe întregi, va traversa pustietățile pe speeder-ul său și își va pilota nava, numită Trailblazer, prin spațiul cosmic.

Star Wars Outlaws va fi lansat pe 30 august 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, prin Ubisoft Connect. Posesorii edițiilor Gold și Ultimate vor avea acces la joc cu trei zile mai devreme.

Sursa: Star Wars Outlaws Facebook

Urmărește Go4Games.ro pe Google News