Suicide Squad: Kill the Justice League a fost amânat. Când a fost reprogramat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 24.03.2022
Suicide Squad: Kill the Justice League a fost amânat. Când a fost reprogramat jocul
Foto: Warner Bros. Games

Warner Bros. Games și Rocksteady Studios au anunțat că lansarea jocului Suicide Squad: Kill the Justice League a fost amânată până în primăvara anului viitor. Confirmarea a venit pe contul de Twitter al lui Sefton Hill, directorul de creație al jocului, care a afirmat că timpul suplimentar de dezvoltare le va permite producătorilor să livreze cel mai bun joc de care sunt capabili.

Amânarea lui Suicide Squad: Kill the Justice League era oarecum previzibilă, un alt joc plasat în universul DC fiind confirmat pentru toamna acestui an. Este vorba despre Gotham Knights, ce urmează să fie lansat pe 25 octombrie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, dar și pentru PC.

Suicide Squad vs. Justice League

În Suicide Squad: Kill The Justice League, unitatea Task Force X (cunoscută și drept Suicide Squad), formată din Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark, este însărcinată de către Amanda Waller cu o misiune aparent imposibilă: eliminarea super eroilor din Justice League. Acțiunea va avea loc în orașul Metropolis, prezentat sub forma unui mediu de joc open-world, pe fondul unei invazii extraterestre.

Noua creație a celor de la Rocksteady (responsabili pentru trilogia Batman Arkham) a fost concepută pentru a fi abordată fie multiplayer co-op cu până la patru jucători, fie single player, utilizatorul având posibilitatea de a comuta între cei patru eroi jucabili după cum dorește.

Gameplay-ul din Suicide Squad va permite alegerea între cei patru răufăcători recrutați de Amanda Waller în Task Force X: Harley Quinn (Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (Floyd Lawton), Captain Boomerang (Digger Harkness) și King Shark (Nanaue), fiecare cu propriile abilități și seturi de mișcări speciale.

Suicide Squad: Kill the Justice League urmează să fie lansat în primăvara anului 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Sefton Hill Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News