The First Templar – Special Edition, joc gratuit oferit de GOG. Continuă reducerile de vară

Autor: Cosmin Aionita | 04.07.2024
The First Templar - Special Edition, joc gratuit oferit de GOG. Continuă reducerile de vară

Good Old Games (GOG.com) continuă campania reducerilor de vară. Astfel, până pe 10 iulie 2024, pe GOG veți găsi peste 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse cu până la 95%, atât titluri oldies and goldies, cât și apariții mai recente. Întregul catalog de reduceri de pe GOG poate fi consultat aici.

Cu ocazia acestei campanii, GOG oferă un nou joc gratuit – The First Templar – Special Edition –, pe care îl puteți obține accesând GOG.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

The First Templar gratuit

The First Templar este un titlu action/adventure în care jucătorii pot controla două personaje principale: un cavaler templier francez și o nobilă care a fost acuzată de erezie. Împreună, cei doi vor dezlega misterul din spatele Ordinului Cavalerilor Templieri și vor descoperi secretul Sfântului Graal. Jocul poate fi abordat fie single player (jucătorul având posibilitatea de a comuta între cele două personaje principale) sau co-op.

Atenție însă: The First Templar – Special Edition mai poate fi revendicat drept joc gratuit pe GOG numai pentru următoarele 53 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News