The Siege of Paris este cel de-al doilea expansion major pentru Assassin’s Creed Valhalla. Când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 28.07.2021
The Siege of Paris este cel de-al doilea expansion major pentru Assassin’s Creed Valhalla. Când va fi lansat
Foto: Ubisoft

Ubisoft a confirmat că The Siege of Paris, cel de-al doilea expansion pack major pentru Assassin’s Creed Valhalla, va fi lansat pe 12 august 2021.

Dezvăluit în cadrul episodului special Ubisoft Forward difuzat de companie cu ocazia E3 2021, expansion-ul The Siege of Paris va adăuga o nouă regiune în Assassin’s Creed Valhalla – Francia (Franța din ziua de azi), cu noi quest-uri de îndeplinit. Evident, vom avea parte și de o selecție de arme noi, echipamente, skill-uri, tipuri noi de inamici și abilități speciale.

Posesorii Season Pass-ului pentru Assassin’s Creed Valhalla vor primi gratuit The Siege of Paris, expansion-ul urmând să poată fi achiziționat contra cost de ceilalți jucători.

Update gratuit pentru Assassin’s Creed Valhalla

Lansarea noului expansion este precedată de apariția unui nou update pentru Assassin’s Creed Valhalla – patch-ul v1.3.0 –, ce adaugă o sumedenie de conținut nou în joc, precum Sigrblot Festival, un event in-game care se va desfășura în intervalul 29 iulie – 19 august.

Pentru a avea access la event-ul Sigrblot Festival, jucătorii trebuie să fi ajuns în Anglia, să fi terminat fie povestea aferentă regiunii Grantebridgescire, fie cea din Ledecestrescire, și să aibă Settlement-ul cel puțin la nivelul 2.

Assassin’s Creed Valhalla este disponibil în versiuni pentru consolele Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, pentru PC și Google Stadia.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News