Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, un leak “scăpat” de Microsoft

Autor: Cosmin Aionita | 08.03.2021
Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, un leak “scăpat” de Microsoft

Leak-urile au devenit o obișnuință în industria de divertisment, fie că vorbim de domeniile “convenționale” ale acesteia sau de cele mai moderne, desfășurate în mediul digital. Aceste “scăpări” pe Internet condimentează de multe ori piața zvonurilor, dând naștere nerabdării în rândurile fanilor anumitor francize. Iar un astfel de leak este legat, acum, de seria de jocuri video Tomb Raider.

Mai exact, în oferta magazinului online Microsoft Store și-a făcut apariția, pentru scurt timp, Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, o colecție a celor mai recente titluri din seria în care Lara Croft deține rolul principal. Acest leak se referă la o colecție ce ar include ultimele trei jocuri ale seriei Tomb Raider, trilogia începută de studioul Crystal Dynamics și sfârșită de Eidos Montreal. Este vorba de Tomb Raider: Definitive Edition (ediția remasterizată a reboot-ului Tomb Raider din 2013), de Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration (versiunea adăugită a jocului lansat în toamna lui 2015) și, în fine, de Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition (cea mai recentă iterație a seriei, cu toate pachetele DLC incluse).

Tomb Raider leak

Din Japonia spre Peru, via Rusia

În colecția Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, Lara Croft își va porni aventurile naufragiată pe insula Yamatai (Tomb Raider), va lupta pentru supraviețuire în condițiile aspre din tundra siberiană (Rise of the Tomb Raider) și își va atinge adevăratul potențial în încercarea de a stopa sfârșitul lumii în junglele din Peru (Shadow of the Tomb Raider). Cele trei jocuri propun o combinație de lupte, platforming și rezolvare de puzzle-uri, ingredientele ce au caracterizat seria Tomb Raider de la începuturi și până acum.

Așteptăm momentul când acest leak va fi confirmat și de publisher-ul Square Enix, iar Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy va fi dezvăluit în mod oficial. De asemenea, rămâne de văzut dacă această colecție de jocuri va fi disponibilă, în acest format, doar pe consolele Xbox sau vom avea parte de o lansare multiplatform, și pe PC și PlayStation.

Tomb Raider leak

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News