Tomb Raider I-III Remastered va oferi trilogia inițială de jocuri cu Lara Croft, remasterizată pentru platformele moderne

Autor: Cosmin Aionita | 19.09.2023
Tomb Raider I-III Remastered va oferi trilogia inițială de jocuri cu Lara Croft, remasterizată pentru platformele moderne
Foto: Aspyr

Aspyr și Crystal Dynamics s-au asociat pentru a aduce trilogia inițială Tomb Raider, în format remasterizat, pe platformele moderne. Astfel, Tomb Raider, Tomb Raider II și Tomb Raider III: The Adventures of Lara Croft (produse în anii ’90 de Core Design) vor beneficia de îmbunătățiri grafice și, împreună cu toate expansion-urile și nivelurile secrete, vor fi lansate pe 14 februarie 2024 pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (via Steam și GOG).

Astfel, o nouă generație de jucători va avea ocazia de a trăi începuturile eroinei Lara Croft și ale seriei Tomb Raider, franciza ce a depășit borna de 95 de milioane de jocuri comercializate la nivel global. Versiunile incluse în pachetul Tomb Raider I-III Remastered vor oferi posibilitatea de a comuta oricând între aspectul grafic original și cel remasterizat, precum și între schema originală de control și una modernă, adaptată pentru controllerele actuale. Vor exista și alte îmbunătățiri, precum posibilitatea de a face lock-on pe un inamic sau introducerea de achievement-uri.

Colecția va include Tomb Raider I și expansion-ul Unfinished Business, Tomb Raider II și expansion-ul Gold Mask, precum și Tomb Raider III: The Adventures of Lara Croft, alături de expansion-ul The Lost Artifact.

Precomenzile digitale pentru pachetul Tomb Raider I-III Remastered sunt disponibile chiar acum, la un preț echivalent cu 28,99€ (139 lei pe PlayStation Store), cu o reducere de 10% pentru utilizatorii de console Nintendo Switch și PlayStation (doar pentru abonații PS Plus).

Pe PC, posesorii jocurilor Tomb Raider I, Tomb Raider II și Tomb Raider III pe Steam, precum și posesorii Tomb Raider Trilogy pe GOG beneficiază de o reducere la 20% la precomenzile pentru noua colecție.

Tomb Raider Remastered
Foto: Aspyr

Sursa: Aspyr

Urmărește Go4Games.ro pe Google News