Tudum 2022: Când va fi disponibil Sezonul 3 din „The Witcher”. Alte anunțuri făcute de Netflix

Autor: Adrian Popa | 26.09.2022
Tudum 2022: Când va fi disponibil Sezonul 3 din „The Witcher”. Alte anunțuri făcute de Netflix
Foto: Profimedia Images

Sezonul al treilea al serialului „The Witcher” va fi disponibil vara viitoare, a anunțat Netflix la evenimentul Tudum 2022.

Totodată, miniseria „The Witcher: Blood Origin”, un spin-off al serialului în care Henry Cavill joacă rolul lui Geralt of Rivia, va fi disponibilă începând cu prima zi de Crăciun a acestui an. Netflix a publicat un poster pentru noua producție, dar acesta nu oferă prea multe indicii.

Știm că acțiunea din „The Witcher: Blood Origin”, în care joacă Michelle Yeoh, se petrece cu 1.200 de ani înainte de cea din „The Witcher”. Din distribuție va face parte și actrița Minnie Driver, nominalizată la Oscar.

Oxenfree a fost adăugat în lista de jocuri Netflix

Compania a anunțat, la Tudum 2022, disponibilitatea în oferta sa a jocului Oxenfree. Titlul, lansat prima dată în 2016, este un joc horror care urmărește un grup de adolescenți care au deschis accidental un portal prin timp. Netflix a achiziționat anul trecut dezvoltatorul Oxenfree, Night School Studio.

Citește și: Netflix va realiza o adaptare anime după jocurile Onimusha

Ediția Netflix a jocului este disponibilă pentru Android și iOS și nu include reclame sau micro-tranzacții. Totodată, există suport pentru 31 de limbi.

Compania face eforturi pentru a crește popularitatea Netflix Games. Platforma găzduiește jocuri video de ceva vreme, dar 99% dintre utilizatorii serviciului de streaming nu le-au accesat, potrivit CNBC.

În acest moment sunt disponibile 27 de titluri. Până la sfârșitul anului, Netflix vrea să găzduiască 50 de jocuri pe platformă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News