Netflix va realiza o adaptare anime după jocurile Onimusha

Autor: Cosmin Aionita | 26.09.2022
Netflix va realiza o adaptare anime după jocurile Onimusha
Foto: Netflix

Netflix continuă seria de adaptări după jocuri video de succes: compania tocmai a dezvăluit serialul anime Onimusha, bazat pe seria de jocuri action-adventure cu același nume de la Capcom.

Serialul va fi creat de studioul Sublimation, la cârma proiectului fiind regizorii Takashi Miike (Koroshiya 1) și Shinya Sugai (Dragon’s Dogma). Personajul Musashi Miyamoto va împrumuta aspectul fizic al renumitului actor japonez Toshiro Mifune. Iată și descrierea oficială a serialului Onimusha oferită de Netflix:

La începutul perioadei Edo, Musashi nu mai este un tânăr. Pornește, echipat cu legendara mănușă Oni, în misiunea de a învinge demonii Genma. Personajele 3D CGI și fundalurile desenate de mână creează un aspect fenomenal. Onimusha capată o nouă viață cu ajutorul tehnologiei de animație moderne.

Capcom a lansat primul joc al seriei Onimusha la începutul anului 2001, în Japonia, pentru PlayStation 2, o versiune actualizată fiind publicată în 2002 pentru consolele Xbox. Bucurându-se de succes, seria a primit încă șapte jocuri pe parcursul următorilor ani. Mai recent, o remasterizare HD a primului joc Onimusha a fost lansată pentru consolele moderne la începutul anului 2019.

Sursa: Netflix Anime

Urmărește Go4Games.ro pe Google News