VIDEO: Ce îmbunătățiri grafice va primi Avatar: Frontiers of Pandora pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 29.08.2023
VIDEO: Ce îmbunătățiri grafice va primi Avatar: Frontiers of Pandora pe PC
Foto: Ubisoft

După parteneriatul cu Bethesda pentru Starfield pe PC, AMD, împreună cu Ubisoft, au dezvăluit, că vor colabora pentru optimizarea jocului Avatar: Frontiers of Pandora pentru PC.

În acest sens, la Gamescom 2023 a fost oferit un nou trailer pentru joc, dezvăluind câteva dintre tehnologiile ce se vor regăsi în ediția pentru PC a lui Avatar: Frontiers of Pandora.

Astfel, pe PC jocul va oferi atât reflexii, cât și umbre redate prin Ray Tracing, alături de o suită extinsă de opțiuni grafice (calitatea reflexiilor, distanța de redare a umbrelor etc.) pentru a putea regla cât mai exact raportul dintre calitatea imaginii și framerate.

Mai mult, ediția de PC a lui Frontiers of Pandora va integra și o unealtă de benchmark, cu ajutorul căreia jucătorii își vor putea testa sistemele și ajusta setările grafice pentru a obține performanța dorită.

Nu vor lipsi nici tehnologiile de reconstrucție a imaginilor finale, capabile să redea jocul în rezoluțiile dorite, chiar dacă renderizarea este realizata la o rezoluție internă mai mică, pentru un spor de performanță. Și, chiar dacă este vorba despre un parteneriat cu AMD, Avatar va include atât suport pentru AMD FSR 2 (FidelityFX Super Resolution), cât și pentru DLSS (Deep Learning Super Sampling), soluția rivalilor de la NVIDIA.

Nu în ultimul rând, pe PC, Frontiers of Pandora va oferi suport pentru ratele de refresh crescute caracteristice monitoarelor pentru gaming, precum și pentru monitoarele ultra-wide sau configurațiile multi-monitor.

Avatar: Frontiers of Pandora va fi lansat pe 7 decembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Ubisoft Connect). Ediția Ultimate a jocului va fi inclusă în abonamentele Ubisoft+ pentru PC și Xbox.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News