VIDEO: Dead Island 2 a primit trailer-ul final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 18.04.2023
VIDEO: Dead Island 2 a primit trailer-ul final înainte de lansare
Foto: Deep Silver

Deep Silver și Dambuster Studios au publicat trailer-ul final pentru Dead Island 2, înainte de lansarea jocului, programată pentru finalul acestei săptămâni. Astfel, în secvențele de mai jos avem parte de o combinație spectaculoasă de secvențe cinematice, foarte scurte porțiuni din povestea jocului, precum și gameplay sângeros:

În ciuda trecerii prin mâinile mai multor studiouri dezvoltatoare, Dead Island 2 păstrează formula predecesorului, propunând o combinație de acțiune, RPG și lupte corp la corp împotriva hoardelor de zombies, totul redat din perspectivă first person.

Totuși, al doilea joc al seriei schimbă “teatrul de operațiuni”, acțiunea urmând să aibă loc într-o versiune a orașului Los Angeles infestată de morții vii. După cum puteți observa și din trailer-ul de mai sus, un accent deosebit va fi pus pe latura umoristică, Dead Island 2 urmând să beneficieze de mai multe personaje jucabile, fiecare cu propriile specializări și abilități.

Dead Island 2 va fi lansat vineri, 21 aprilie 2023, în ediții pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, dar și pentru PC, prin Epic Games Store. Cerințele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News