VIDEO: Indiana Jones and The Great Circle este noul concurent pentru Uncharted și Tomb Raider. Când va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 19.01.2024
VIDEO: Indiana Jones and The Great Circle este noul concurent pentru Uncharted și Tomb Raider. Când va fi lansat jocul
Foto: Lucasfilm Games / Bethesda

După cum au promis, cei de la Microsoft si Bethesda au prezentat, în cadrul Developer_Direct 2024, noul joc bazat pe franciza Indiana Jones. Realizat de studioul Machine Games (seria Wolfenstein), cu Todd Howard (Bethesda) drept producător executiv, noul joc se numește Indiana Jones and The Great Circle și va fi lansat în cursul acestui an.

Indiana Jones and The Great Circle este un joc single player de aventură ce urmează să fie redat din perspectiva first person, a cărui acțiune este plastă în 1937, între evenimentele din filmele “Raiders of the Lost Ark” și “The Last Crusade.

Povestea îl va purta pe Indy prin toate colțurile lumii, de la bibliotecile din Vatican, la deșerturile din Egipt și până în templele scufundate din Sukhothai sau vârfurile înzăpezite ale munților Himalaya, pentru a strânge indicii și a rezolva un mister antic. Ca de obicei, Indy nu va fi singur în această cursă, având atât aliați, cât și inamici periculoși, precum nelipsiții naziști.

Pentru a conferi un sentiment de autenticitate, echipa producătoare de la Machine Games a hotărât să redea acțiunea chiar prin ochii lui Indy, perspectiva urmând să fie comutată la persoana a treia în momentele în care protagonistul execută manevre de platforming ce necesită precizie sau în timp secvențelor cinematice.

Gameplay-ul promite să se axeze în principal pe explorare, aventură și rezolvarea de puzzle-uri (vor exista chiar și astfel de secvențe opționale), însă va avea și porțiuni de acțiune sau stealth. Pe parcursul tuturor acestor secvențe, Indy își va putea folosi renumitul bici fie pentru a lupta cu inamicii, pentru a le distrage atenția sau pentru a interacționa cu mediul înconjurător.

Personajul Indiana Jones din The Great Circle va fi bazat în continuare pe înfățișarea lui Harrison Ford, însă pentru vocea acestuia a fost cooptat actorul Troy Baker (The Last of Us, BioShock Infinite, Fort Solis).

Indiana Jones and The Great Circle urmează să fie lansat în cursul anului 2024, în versiuni pentru Xbox Series X|S și PC. Jocul va fi inclus în abonamentele Game Pass aferente ambelor platforme.

Indiana Jones and The Great Circle
Foto: Lucasfilm Games / Bethesda

Sursa: Bethesda.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News